4000
1000

Konsulenthuset Navigent søger kvalificerede praktikanter til foråret 2018

Prøv kræfter med konsulentarbejde! Praktikantjob i Navigent i perioden februar til juni 2018

Brænder du for at blive en del af et konsulenthus. Er du interesseret i, hvordan man skaber mønsterbrydere, hvordan man styrker indsatserne i sociale boligområder eller hvordan man giver børn og unge mestringsstrategier, så de får mest muligt ud af skole og ungdomsuddannelse?

Så er Navigent måske det ideelle praktiksted for dig! Her bliver du en del af et dynamisk arbejdsmiljø, kendetegnet ved åbenhed, tæt samarbejde og høj latter. Vi holder til i Villa Kultur på Østerbro i København, som er et spændende sted med mange innovative virksomheder.

Som praktikant vil du få ansvar, men også nyde godt af tæt sparring med dygtige og erfarne konsulenter, opleve spændende processer, hvor teorier omsættes til praksis og du læres op i gode konsulentgreb.

Om arbejdet
I Navigent gennemfører vi indsatser for staten, kommuner, regioner, organisationer mv. Generelt indeholder vore indsatser ofte ét eller flere af følgende elementer:

  • Afdækning ofte i form af en målgruppeundersøgelse
  • Design og gennemførelse af udviklingsprocesser
  • Udbredelse af indsigterne eksempelvis på temadage eller i form af brugervenlige værktøjer

Om dig
Du involveres i projekter, hvor det handler om design og facilitering af innovative processer, der skal gøre en forskel. Det kan fx handle om, at en gruppe medarbejdere eller ledere skal lære at gøre tingene på en ny måde og vi designer processer, der skal inspirere og bidrage med nye måder at gøre tingene på. Du brænder for at skabe forandringer og vil gerne ud i marken og foretage den fornødne research, så den efterfølgende proces kan skræddersys og give aha-oplevelser for målgruppen. Du læser måske pædagogik, pædagogisk psykologi, kommunikation, antropologi eller en anden samfundsvidenskabelig uddannelse, der kvalificerer dig til at indgå i vores projekter.

Udbytte
Du vil som praktikant i Navigent:

  • Følge konkrete projekter i samarbejde med en konsulent
  • Skærpe din samfundsmæssige viden
  • Udvikle dine kommunikative evner
  • Sætte dit personlige aftryk på en innovativ organisation med en flad organisationsstruktur, højt til loftet og fart over feltet

Kvalifikationer
Som praktikant hos Navigent forventer vi, at du har:

  • Selvstændighed og vilje til at tage ansvar
  • Kan lide udfordringer og har lyst til at lære
  • Gå-på-mod, engagement og let til smil

Navigent opfordrer alle uanset køn, alder, religion og etnisk baggrund til at søge.

Økonomi
Der gives et månedligt tilskud.

Om Navigent
Navigent er et konsulenthus etableret i 2001. Vi hjælper vores kunder med at skabe forandringer for en given målgruppe. Arbejdsområderne er uddannelse, arbejdsmarked og det sociale område.

Yderligere oplysninger 
Har du spørgsmål til praktikforløbet er du velkommen til at ringe eller du kan læse mere om Navigent og vores arbejde på www.navigent.dk eller på facebook.com/navigent.

Ansøgning 
Ansøgning, CV, karakterudskrift samt eventuelle anbefalinger skal sendes til berit@navigent.dk. Ansøgningerne vil blive behandlet løbende, men skal være os i hænde senest den 28. januar 2018. 

Kontakt Navigent

NAVIGENT A/S
Krausesvej 3                                          
2100 København Ø
TEL: +45 33 14 19 14
CVR: 27924042