6000
2000

Kontakt én af partnerne for at høre mere:

Berit Johannsen, partner
Cand.polit.
Mail: berit@navigent.dk
Tlf. +45 51603539

Leder af og deltager i en lang række indsatser inden for skole- og uddannelsesområdet, beskæftigelsesområdet, det sociale område og frivilligområdet. Forestår desuden indsatser indenfor HR- og organisationsudvikling. Har bl.a. fokus på udvikling af et 'growth mindset' på skole- og uddannelsesområdet, indsatser for udsatte grupper, så flere bryder den sociale arv, kulturel mangfoldighed mv. Udvikler og designer koncepter og værktøjer og design og facilitering af temadage og konferencer.

Stiftede Navigent i 2001 og var før det bl.a. chefkonsulent og ministersekretær i Socialministeriet. Specialiseret i udvikling af CSR og det rummelige arbejdsmarked, herunder dialogværktøjet Det Sociale Indeks og Det Nationale Netværk af Virksomhedsledere.

 

 

Britt Seeger, partner
Lærer, vejleder 
Mail: britt@navigent.dk 
Tlf. +45 28127353

Britt Seeger er uddannet lærer og cand.pæd.soc. og partner i Navigent siden 2018. Britt er desuden uddannet vejleder og  underviser på Københavns Professionshøjskole. Britt har en uddannelsessociologisk baggrund med speciale i kultur og har arbejdet i privat og offentlig regi herunder i Ungdommens Uddannelsesvejledning, hvor hun i en årrække har bistået skoleledere med implementering af diverse reformer.

Kontakt Navigent

NAVIGENT A/S
Rosenvængets Alle 33                                           
2100 København Ø
TEL: +45 51 60 35 39
CVR: 27924042