6000
2000

Kontakt én af partnerne for at høre mere:

Berit Johannsen, partner
Cand.polit.
Mail: berit@navigent.dk
Tlf. +45 51603539

Leder af og deltager i en lang række indsatser inden for skole- og uddannelsesområdet, beskæftigelsesområdet, det sociale område og frivilligområdet. Forestår desuden indsatser indenfor HR- og organisationsudvikling. Har bl.a. fokus på udvikling af et 'growth mindset' på skole- og uddannelsesområdet, indsatser for udsatte grupper, så flere bryder den sociale arv, kulturel mangfoldighed mv. Udvikler og designer koncepter og værktøjer og design og facilitering af temadage og konferencer.

Stiftede Navigent i 2001 og var før det bl.a. chefkonsulent og ministersekretær i Socialministeriet. Specialiseret i udvikling af CSR og det rummelige arbejdsmarked, herunder dialogværktøjet Det Sociale Indeks og Det Nationale Netværk af Virksomhedsledere.

 

 

Dorte Aurig, partner
Cand.merc.sol
Mail: dorte@navigent.dk
Tlf. +45 42507061

Forestår kompetenceudvikling for ledere, teams og medarbejdere. Speciale i forskellige kommunikationsmodeller, dialogiske metoder og kulturel mangfoldighed. Organisationsudvikling, forandringsledelse og individuel coaching. Blandt andet certificeret i personlighedstesten Lumina Spark. Leder af og deltager i udvikling og gennemførelse af en række indsatser primært på det sociale område og beskæftigelsesområdet.

Stiftede Navigent i 2001 og var før det bl.a. specialkonsulent i Finansministeriet med speciale i personaleudvikling og rummeligt arbejdsmarked og inden da fuldmægtig i Socialministeriets personaleafdeling. Dorte har været en årrække i udlandet, hvorfra hun vendte tilbage i 2016.

Kontakt Navigent

NAVIGENT A/S
Rosenvængets Alle 33                                           
2100 København Ø
TEL: +45 51 60 35 39
CVR: 27924042