Foreninger

Foreningsdanmark er en betydelig aktør, når det handler om at få udsatte grupper til at indgå i nye fællesskaber og få nye relationer, der kan være katalysator for et bedre liv.

Navigent har et stort kendskab til det frivillige Danmark og har bl.a. samarbejdet om følgende:

  • Facilitering af konference for frivillige og kommunale aktører for at dele viden og udvikle løsninger til at inkludere udsatte unge
  • Samskabende processer på tværs af frivilligorganisationer for at øge diversiteten i foreningslivet
  • Analyse og værktøj til udvikling af anerkendende fodboldtrænerkultur
  • Procesevaluering af integrationspartnerskaber mellem kommune og foreninger

Se eksempler på vores arbejde

STORSTILET DGI KONFERENCE OG OPEN SPACE

80 kommunale aktører - foreningsfolk, gadeplansmedarbejdere, boligsociale medarbejdere og idrættens organisationer m.fl. var samlet i Kosmopol ved Nørreport Station.

Kan fodboldtrænere være anerkendende?

Navigent gennemførte procesforløb med ca. 60 fodboldtrænere fra B93, Frem og Brøndby IF. Et stort testmateriale har ligget til grund for en analyse af fodboldspillernes profiler

WOLLAHBE FODBOLDSTJERNE?

Integration og Fritid i Københavns Kommune har indgået integrationspartnerskaber med 5 fodboldklubber samt She Zone og Nørrebro Taekwondo Klub for at forbedre integrationen af etniske minoriteter og tiltrække flere til foreningslivet. Virker det? 

INTEGRATION I FORENINGSDANMARK

Navigent har for Integrationsministeriet gennemført en storstilet samskabende indsats med en lang række aktører fra hhv. frivillige sociale organisationer og frivillige idrætsorganisationer.