4000
1000

Co-creation af vikarservice

Fyringsrunder og besparelseskrav gjorde, at Bispebjerg Hospitals interne vikarkorps måtte genopfinde sig selv med hjælp fra deres kunder - hospitalets afdelinger. Navigent har gennemført et medarbejderdrevet innovationsforløb, hvor vikarerne selv aktivt i en række co-creation seancer med hospitalets afdelinger fandt frem til, hvordan deres ydelser kunne optimeres, så de fik mere værdi for afdelingerne.

KUNDERNE BIDROG MED AT FINDE LØSNINGER OG GAV VIKARERNE MERE SELVTILLID
Forløbet resulterede i små justeringer i bl.a. mødetidspunkt og bookingmetode og vikarerne blev opmærksomme på, at deres færden rundt på mange afdelinger, gør dem til indehavere af viden, som de øvrige afdelinger kan have glæde af. De små justeringer var vigtige for mødetidspunktet var én af de ting, der havde givet negativ respons på afdelingerne, men samtidig kunne afdelingerne fortælle, at det er meget nyttigt, når vikarerne 'bærer' andre afdelingers gode hverdagsløsninger rundt til andre til gavn og glæde for alle. Projektet har medført, at afdelingerne nu er langt mere tilfredse med vikarservicen og efterspørgslen er steget. Forløbet har samtidig givet vikarerne mere selvtillid og en højere trivsel.  

Kompetence udvikling og opkvalificering af ansatte

Som led i den konstante udvikling og opkvalificering af personale i serviceafdelingen på Rigshospitalet har Navigent gennemført et to-sidet forløb. 

Positiv afvigelse i Køge arrest

Rockere der leger med trylledej og betjente, der taler om bløder værdier. Det er nogle af resultaterne af et projekt i Køge Arrest, hvor Navigent har sat fokus på relationerne.

TO HOSPITALERS PORTØRKORPS ØGER SOCIAL KAPITAL

En ny vej til forandring på Bispebjerg og Glostrup Hospital.