6000
2000

Grib hverdagen - Personalepolitisk Messe 2010

Projektstyring for KL, Danske Regioner, KTO og Sundhedskartellet

 

Den 12. januar åbnede Bella Center dørene for 5000 forventningsfulde deltagere fra hele landet. Navigent har i 14 måneder fungeret som sekretariat for alle dele af det store arrangement, der er sat i søen af KL, Danske Regioner, KTO og Sundhedskartellet. Den bærende akse på dagen var 120 faglige workshops og indlæg om trivsel og sundhed, medindflydelse, rekruttering, ledelse og kompetenceudvikling. Navigent havde sved på panden men styrede arrangementet sikkert i havn.

DERFOR BLEV MESSEN EN STOR SUCCES

Igennem de mange måneder har Navigent lagt stor energi i at få skabt et brag af en messe i samarbejde med vores opdragsgivere. Navigent blev udvalgt til at løse opgaven, fordi vi både har de styringsmæssige, pressestrategiske og kreative kompetencer og ikke mindst den politiske tæft, der skal til for at skabe et dynamisk samspil og sparringsforløb med opdragsgiverne.

Se programmet her og indtryk fra messen nedenfor

Balanceprisen 2009

Navigent fungerede som prissekretær ved uddelingen af Socialministeriets balancepris, som bl.a. sætter fokus på familiens rammebetingelser. 

Hvad kendetegner nordisk ledelse og kultur?

En tænketank med 15 virksomhedsledere, forskere og kulturpersoner var samlet på Nørrebro Teater, for sammen at indkredse, hvad der er særligt ved nordisk ledelse og kultur.